Leningen!

Krap bij kas, of gewoon behoefte aan wat extra geld achter de hand ? Via Minilening.nl leent u per aanvraag van 100 tot 750 euro op basis van een aflopend krediet met een looptijd van 21 dagen. Momenteel zijn er een aantal bedrijven waar u online een Minilening kunt krijgen. De acceptatienormen liggen bij sommige aanbieders laag. U doet er wel verstandig aan om online leningen vergelijken zodat u zelf de meest voordelige lening kan afsluiten.

Maandelijkse ruimte!

Voor een maandelijkse extra ruimte zult u denken, dit is makkelijk. Echter beseft u wel dat u dit met hoge rente moet terugbetalen. Binnen 21 dagen. U bent waarschijnlijk even geholpen maar U betaald het aan het einde van de rit net zo hard weer terug, waardoor u misschien nog dieper in de problemen zult komen. Denk goed na of er geen andere mogelijkheden zijn om aan geld te komen. Waarvoor heeft u het nodig en nog belangrijker kunt u het bedrag inclesief rente binnen 21 dagen weer terug betalen?

Je kan meestal een goedkope autolening krijgen rond de nieuwjaarsperiode. Dan is er autosalon en geven de banken en kredietverstrekkers vaak interessante aanbiedingen. Heb je geen zin om te wachten tot januari? Vergelijk dan autoleningen met geldbank.be. Zo heb je altijd een overzicht van de goedkoopste autoleningen voor zowel nieuwe als tweedehands wagens.